Albanien fakta

Fakta Albanien – Albatros Travel

Fakta Albanien

Fakta Albanien · Sprog Albansk · Hovedstad Tirana · Indbyggere 3 mio. · Religion Muslimer og albansk-ortodokse · Valuta Lek · Areal 27.400 km2 …

Her kan du læse en række forskellige praktiske oplysninger i forbindelse med rejser til Albanien

Albanien – Wikipedia, den frie encyklopædi

Albanien er en parlamentarisk republik. Landets hovedstad, Tirana, er dets finansielle og industrielle centrum med en befolkning på ca. 418.495(2011) …

Albanien – Den Store Danske – lex.dk

Albanien | lex.dk – Den Store Danske

Fakta om Albanien … Tidsforskel: Albanien har samme tid som Skandinavien. Sprog: Albansk og enkelte steder græsk. Engelsk tales i et begrænset omfang. Valuta:.

Albanien er en republik på Balkanhalvøen. Siden 1991 er der sket en total forvandling af Europas fattigste og mest lukkede land. Omvæltningen, med skift fra diktatur og planøkonomi til frie valg og markedsøkonomi, førte til økonomisk sammenbrud og en casino-kapitalistisk udvikling, der kulminerede med kollaps af pyramidespil og et folkeligt oprør i 1997.

Fakta om Albanien – 123fakta

Fakta om Albanien – Religion, historie, geografi osv.

Fakta om Albanien · Det er en meget solrigt land. · Den lokale valuta er den albanske lek. · Ahmet Zogu, Albaniens præsident i første halvdel af det 20. · Den …

Fakta: Albanien er sammen med Armenien og Vatikanstaten de eneste europæiske lande, hvor der ikke findes en McDonalds. Få flere fakta om Albanien her.

Forstå Albanien og deres Kultur på 10 minutter – The Gimms

Forstå Albanien og deres Kultur på 10 minutter

20. jul. 2021 — Fakta om Albanien ; Sprog, Albansk ; Valuta, Albanske lek (ALL) ; Valutakurs, 100 ALL = 6,13 DKK ; Tidsforskel, Samme tidszone som Danmark.

De færreste kender til Albanien og landets historie. Vidste du at Albaniens hovedstad først blev grundlagt i 1800 tallet? Læs med Før du rejser hertil.

Albanien – Globalis

Fakta om Albanien – få masser af information her – Apollo Rejser

Fakta om Albanien – få masser af information her – Apollo

24 fakta om Albanien

Rejseguide til Albanien

Albanien → Find rejseguide til Albanien her

Albanien er en skjult perle, der er et besøg værd. ✅Find den ultimative rejseguide til Albanien her. ➡️Info om rejsemål, prisniveau, sikkerhed,madkultur m.m. ✓

Sjove Fakta Om Albanien | 2023

Albanien er et lille land i Sydøsteuropa. Landets hovedstad er Tirana, og det er Albaniens største by med 700,000-indbyggere. Albaniens officielle sprog er albansk, og landets opkaldsnummer er 355. Landet har meget interessante statistikker og fakta ukendt for de fleste mennesker.

Keywords: albanien fakta