Fakta om utroskab

Fakta om utroskab – Sexolog

Fakta om utroskab i DK og udlandet. 41 overraskende fakta – Se med her

41 overraskende og tankevækkende fakta om utroskab. Klinisk Sexolog Maj Wismann har samlet en række fakta om utroskab. Se lærerig info-grafik.

Utroskab – analyse og viden om sidespring og affærer – ALT.dk

Utroskab kan være ødelæggende, skamfuldt og føre til skilsmisser og had – men kan sidespring også være sundt? Skal du ALTID forlade en utro partner?

Utroskab kan være skamfuldt og er forbundet med stor sorg, skilsmisser og had. Men kan det også være sundt? Læs med her.

Men hvorfor?: Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab …

Men hvorfor?: Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab (bog, paperback, dansk) af Maj Wismann

Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab (bog, paperback, dansk) – Forfatter: Maj Wismann – Forlag: Dreamlitt – ISBN-13: 9788771716344.

Men hvorfor?: Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab (bog, paperback, dansk) – Forfatter: Maj Wismann – Forlag: Dreamlitt – ISBN-13: 9788771716344

Utroskab – om den sårende lyst til frihed og eventyr – Netdoktor

Utroskab – om den sårende lyst til frihed og eventyr

Utroskab kan være udtryk for lysten til frihed, men fører ofte til, at man bliver spundet ind i et net af løgne. Og for partneren medfører det stor sorg og …

Utroskab kan være udtryk for lysten til frihed, men fører ofte til, at man bliver spundet ind i et net af løgne. Og for partneren medfører det stor sorg og frustration. Ofte fører utroskab til skilsmisse, men hvis man får talt ordentligt ud om det, kan det dog også føre til et nyt og friskere forhold.

‘Utroskab er et valg man tager’ – Hvad vælger du? – BT

‘Utroskab er et valg man tager’ – Hvad vælger du? | BT Sex og parforhold – www.bt.dk

12. feb. 2016 — Fakta: Kvinder frygter at være alene; Fakta om utroskab; Fakta: Utroskab giver posttraumatisk stress; Råd og GUIDE: Her er 5 tegn på utroskab …

Vil du undgå utroskab, skal du og din partner prioritere hinanden og blive bedre til at tale ærligt sammen.

Utroskab – Tilknytning og Længsler – Jael Lauritzen Parterapi

26. nov. 2019 — Fakta om utroskab … Utroskab er, når en partner har sex med en anden person uden sin partners samtykke. Derfor kan det også betegnes som “bedrag …

Utroskab kan være ødelæggende for et forhold, men nogle par kommer alligevel videre, sammen. læs her om utroskab og hvordan I kan udvikle jer sammen.

Maj Wismann om utroskab, og hvordan man kommer videre …

Maj Wismann om utroskab og hvad du kan gøre for at komme videre

11. okt. 2022 — Her lærer du om utroskab, hvorfor det opstår og ting du kan gøre for at … “Men hvorfor – Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab”.

Her lærer du om utroskab, hvorfor det opstår og ting du kan gøre for at komme videre enten sammen eller alene.

Utroskab koster og har store konsekvenser | Open4change.dk

16. apr. 2016 — Fakta om utroskab … Utroskab og sidespring finder oftest sted i 35-45 års alderen. Utroskab er ved at være almindeligt udbredt i Danmark. En …

Er du din partner utro, så husk at utroskab koster på dit psykiske helbred, renomme, dine børns og partners trivsel. Er det prisen værd?

FAKTA: Spot utroskab hos din partner | fyens.dk

for 4 dage siden — Det betyder ikke nødvendigvis, at partneren er utro, men det er en god mulighed for at finde ud af, … FAKTA: Spot utroskab hos din partner.

* Hold øje med, om din partners nærvær nedsættes. Det betyder ikke nødvendigvis, at partneren er utro, men det er en god mulighed for at finde ud af, hvad der går vedkommende på.

FAKTA: Spot utroskab hos din partner | jv.dk

for 4 dage siden — Det betyder ikke nødvendigvis, at partneren er utro, men det er en god mulighed for at finde ud af, … FAKTA: Spot utroskab hos din partner.

* Hold øje med, om din partners nærvær nedsættes. Det betyder ikke nødvendigvis, at partneren er utro, men det er en god mulighed for at finde ud af, hvad der går vedkommende på.

Keywords: fakta om utroskab