Lær mere om alkoholfri øl

Er det muligt at drikke en god øl uden, at der er nogen form for alkoholisk effekt? Kort og godt er svaret ja. I dag finder du nemlig et godt udvalg af alkoholfri øl, som du kan nyde, når du har lyst til det. Der er rigtig mange fordele ved at købe alkoholfri øl. Så hvis du overvejer at købe denne type øl, eller hvis du bare gerne vil vide mere om alkoholfri øl, bør du læse med videre her.

Hvad er alkoholfri øl?

Ifølge EU-reguleringer må øl, der ikke indeholder over 0,5 % alkohol, kaldes for alkoholfri øl. Alkoholfri øl smager stort set på samme måde som helt almindelig øl. Det er desuden værd at bemærke, at der er færre kalorier i alkoholfri øl, hvilket for mange er et stort plus. Så hvis du nyder at drikke øl, kan det være, at alkoholfri øl også er noget for dig.

Hvad er historien bag alkoholfri øl?

Rent faktisk går alkoholfri øl helt tilbage til middelalderen i Europa. Her blev det serveret i stedet for vand fyldt med bakterier. Det var desuden billigere at producere alkoholfri øl sammenlignet med almindelig øl.

I 1980’erne og 1990’erne blev der lagt stor vægt på at markedsføre alkoholfri øl. Dette var især på grund af, at der var en stor mediebevågenhed i forhold til alkoholisme.

Hvor kan jeg købe alkoholfri øl?

Hvis du er på udkig efter alkoholfri øl, kan du finde det flere steder. Du kan uden tvivl finde alkoholfri øl i supermarkedet. Derudover kan du købe alkoholfri øl på nettet, hvor du finder et godt udvalg.