Skønne arbejdsdage med firmafrugt

Vil I gerne give jeres medarbejdere muligheden for at spise en snack i løbet af arbejdsdagen? Nogle gange er det rart at have noget at tygge på, når man måske synes, dagen bliver lidt lang og man har brug for en pause. Ofte tyer man til chokolade eller lakrids, men hvis I gerne vil stille noget til rådighed, der også mætter lidt, kan I overveje at få firmafrugt leveret i virksomheden.

Frugtkurven er frugt, FirmaFrugt, nødder og mælk, som bliver leveret direkte til jer. Det betyder, at I ikke skal stå med arbejdet med at få det købt ind og stillet op – I får det leveret, så det er klar til at blive stillet frem. Så bliver det hele lidt nemmere, og medarbejderne behøver ikke selv altid at have et stykke frugt med. Typisk når et æble eller en banan at få pletter eller at blive lidt træls, hvis man har det i tasken frem og tilbage.

Gør det til en del af marketingstrategien

Selvom frugt og snacks måske ikke lyder som det oplagte at sætte marketingafdelingen til at stå for, kan det faktisk godt vise sig at være noget, I skal overveje. Har I partnere eller kunder, der kommer forbi virksomheden til møder eller i forbindelse med afhentning af produkter? Så kan I jo passende tilbyde for eksempel kildevand på flaske, hvor I har sørget for, at jeres logo er blevet trykt på.

Det er en simpel løsning, men faktisk er det ganske effektivt, når de besøgende så tager flasken med hjem, og dermed også har jeres logo og kontaktoplysninger lige ved hånden. I kan overveje, om det er noget I skal bruge til at supplere jeres almindelige løsning med firmafrugt med – det gør det i hvert fald lidt nemmere, hvis det er noget, I kan få den samme distributør til at stå for.